AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm tarihini duymak

Kahve falında ölüm tarihini duymak

Kahve falında ölüm tarihini duymak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girişileceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, pişmanlığa, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüm tarihini duymak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey vermeden zamanınızı çalan kişilerden uzak durun.

Kahve falında ölüm tarihini duymak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine yorulur.

Kahve falında ölüm tarihini görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının ölüm tarihini görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm tarihini öğrenmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulur.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihini görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm tarihi görmek dilediği gibi harcama yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında mezar taşında ölüm tarihi görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ölüm tarihini görmek yüzün güleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir