AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu traş etmek

Kahve falında oğlunu traş etmek

Kahve falında oğlunu traş etmek hayırlı terfiler alınacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu traş etmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Kahve falında hocaya kendini okutmak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun saçının kesildiğini görmek işinin aksayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini ve oğlunu görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında kuran okumasını söylemek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yayla ok atmak çirkin bir iş yapmaya, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünün okşandığını görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dua okumaya çalışmak karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun geldiğini görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, işinden uzaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir