AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun bıçaklandığını görmek

Kahve falında oğlunun bıçaklandığını görmek

Kahve falında oğlunun bıçaklandığını görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunun bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Boğanın hayalleri ötekilere benzemez, farklıdır.

Kahve falında oğlunun bıçaklandığını görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunu bıçaklanmış görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalettir.

Kahve falında sırtımdan bıçaklanmak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak sokmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında kan ve bıçak görmek yaşam tecrübesi edineceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak istemek her işten alnının akıyla çıkmaya, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının bıçaklanmasını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla vurulmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir