AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından okunmak

Kahve falında biri tarafından okunmak

Kahve falında biri tarafından okunmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine yorulur.

Kahve falında biri tarafından okunmak gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Kahve falında bir erkek tarafından okşandığını görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulur.

Kahve falında hoca tarafından okunmak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında biri tarafından okunmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından okşanmak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoca tarafından okunduğunu görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından okşanmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kitap okuyan birini görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu ve gelinini görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir