Kahve falında birinin mektup verdiğini görmek

Kahve falında birinin mektup verdiğini görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin mektup verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Kahve falında birinin mektup verdiğini görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşa mektup yazmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine mektup yazmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mektup yazmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, hayırlı bir eşe delalet eder.

Kahve falında birine mektup vermek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babadan mektup almak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında boş mektup görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında askere mektup yazmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir