AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş mektup görmek

Kahve falında boş mektup görmek

Kahve falında boş mektup görmek maddi olanakların artacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, ticaretinin açılacağına inanılır.

Kahve falında boş mektup gördüyseniz:

  • En ufak detayı dahi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında boş mektup almak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş mektup görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak onların bir adım önüne geçeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında asker mektubu okumak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mektup saklamak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında babaya mektup yazmak farklı iş ortaklıklarına gireceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında asker mektubu görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işaret eder.

Kahve falında aşk mektubu almak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir