AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında birinin kuyuya düştüğünü görmek

Kahve falında birinin kuyuya düştüğünü görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Kahve falında başkasının kuyuya düştüğünü görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, işlerdeki karın artacağına inanılır.

Kahve falında birini kuyuya düşerken görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, itibarının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun kuyuya düştüğünü görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir