AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kuşa dönüştüğünü görmek

Kahve falında birinin kuşa dönüştüğünü görmek

Kahve falında birinin kuşa dönüştüğünü görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, ağız tadının bozulmayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kuşa dönüştüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, sanatsal işlerde, maddi başlıklı konularda veya başarılı iş birlikleri noktasında ibreler size dönüyor.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak kalkınacağına ve yükseleceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kuşa su vermek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını görmek yetki ve imza sahibi olacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığırcık kuşu öldürmek onurlu bir yaşam süreceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında evde kuşlar görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında tahtalı kuşu görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında tavus kuşunun kuyruğunu görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir