AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşlarını görmek

Kahve falında muhabbet kuşlarını görmek

Kahve falında muhabbet kuşlarını görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, dilediği gibi yaşayacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşlarını gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar, iş birlikleri ya da ilişkilerde sorunlar meydana gelmeye başlayabilir.

Kahve falında yeşil mavi muhabbet kuşu görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak gözyaşının kuruyacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuş yumurtası görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, ardından bu kişiye açılacağına işarettir.

Kahve falında güvercin ve muhabbet kuşu görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru muhabbet kuşu görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir