AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kuşa su vermek

Kahve falında yavru kuşa su vermek

Kahve falında yavru kuşa su vermek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kuşa su vermek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cinsle olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yavru kuşa su vermek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işarettir.

Kahve falında yavru muhabbet kuşu görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yavruları görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrusu görmek onlardan taraf hayır göreceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavus kuşu yavrusu görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında yavru kuşlar görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrularını görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yavru tavus kuşu görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir