AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa ve kurbağa görmek

Kahve falında kaplumbağa ve kurbağa görmek

Kahve falında kaplumbağa ve kurbağa görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, itibar göreceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında kaplumbağa ve kurbağa gördüyseniz:

  • İş hayatınızı özel yaşamınıza karıştırmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında kaplumbağa ve kurbağa görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sütün içinde kurbağa görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kurbağa yakalamak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan ve kurbağa görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında eve kurbağa girdiğini görmek sıkıntısından kurtulacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında cebinde kurbağa görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında çok büyük kurbağa görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sağlığından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane kurbağa görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir