AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda kurbağa görmek

Kahve falında kolunda kurbağa görmek

Kahve falında kolunda kurbağa görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, böylece yüzünün güleceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kolunda kurbağa gördüyseniz:

  • Kimseye hakettiğinden fazla değer vermemelisin.

Kahve falında kolunda kurbağa görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine alamet eder.

Kahve falında birçok kurbağa görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kurbağa görmek her zaman haklının yanında olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında akvaryumda kurbağa görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında elinde kurbağa görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman kurbağa görmek daha isabetli kararlar alacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına delalet eder.

Kahve falında büyük kurbağa görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurbağa topluluğu görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir