AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin küpe taktığını görmek

Kahve falında birinin küpe taktığını görmek

Kahve falında birinin küpe taktığını görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin küpe taktığını gördüyseniz:

  • Kendiniz alkol kullanmasanız bile alkol ya da diğer maddeleri kullanan kimselerden gelebilecek olan zararlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında oğlunun küpe taktığını görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının küpe taktığını görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil küpe taktığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kulağına küpe taktığını görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, rakiplerini mağlup edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin küpe taktığını görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında altın küpe taktığını görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin küpe taktığını görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının küpe taktığını görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir