AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının küpe taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının küpe taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının küpe taktığını görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının küpe taktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler tavsiyelerinize her zamankinden fazla değer verebilirler.

Kahve falında erkek arkadaşının küpe taktığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının küpe taktığını görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe taktığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına yorulur.

Kahve falında birinin küpe taktığını görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin altın küpe taktığını görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağına küpe taktığını görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının küpe taktığını görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil küpe taktığını görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir