AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun küpe taktığını görmek

Kahve falında oğlunun küpe taktığını görmek

Kahve falında oğlunun küpe taktığını görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, insanlara iyilik yapmaya, onun iyi olduğunu öğreneceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun küpe taktığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bazı kuruntularınız olabilir.

Kahve falında oğlunun küpe taktığını görmek yenileceğine, şifa bulacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalettir.

Kahve falında birinin küpe taktığını görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin küpe taktığını görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil küpe taktığını görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi küpe taktığını görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin küpe taktığını görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının küpe taktığını görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, istemediği halde borçlanacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşının küpe taktığını görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir