AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının küpe taktığını görmek

Kahve falında başkasının küpe taktığını görmek

Kahve falında başkasının küpe taktığını görmek büyük bir mala sahip olacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yeni malların alınacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının küpe taktığını gördüyseniz:

  • Geri dönülmez yollara girebilirsiniz.

Kahve falında kulağına küpe taktığını görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun küpe taktığını görmek çok iyi işler yapılacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında eşinin küpe taktığını görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi küpe taktığını görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin küpe taktığını görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşının küpe taktığını görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının küpe taktığını görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında altın küpe taktığını görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir