AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kucağına bebek vermek

Kahve falında birinin kucağına bebek vermek

Kahve falında birinin kucağına bebek vermek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, zor zamanlar yaşayacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kucağına bebek vermek gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Kahve falında ölü bebeği kucağa almak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kucağında bebek olan kadın görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kucağında bebek görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kucağında bebek almak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında anne kucağında bebek görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin kucağında bebek görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, işinde zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi bebeğini kucağına almak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine delalettir.

Kahve falında kucağında güzel bebek görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir