AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kucağında bebek görmek

Kahve falında kendi kucağında bebek görmek

Kahve falında kendi kucağında bebek görmek sahip olacağı malın faazlalığına, çok başarılı işlere imza atacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sorunlarının da çözüleceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kucağında bebek gördüyseniz:

  • Sizden istenenleri yerine getirerek destek bulabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin kucağında bebek görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek olduğunu görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadının kucağında bebek görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kucağında bebek sevmek günden güne kazancının artacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kundaktaki bebeği kucağa almak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağımda erkek bebek görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında ölen bebek görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir