AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bebeğini kucağına almak

Kahve falında kendi bebeğini kucağına almak

Kahve falında kendi bebeğini kucağına almak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi bebeğini kucağına almak gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Kahve falında kucağımda erkek bebek görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kucağına alıp sevmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek sevmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği kucağına almak fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, büyük başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında annemin kucağında bebek görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, bol bol moral depolanacağına delalettir.

Kahve falında birinin kucağında bebek görmek aydınlık bir döneme girileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında erkek bebek görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir