AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında güzel bebek görmek

Kahve falında kucağında güzel bebek görmek

Kahve falında kucağında güzel bebek görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine inanılır.

Kahve falında kucağında güzel bebek gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında kucağında güzel bebek görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin kucağında bebek görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında kucağına bir bebek almak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına yorulur.

Kahve falında kucağında erkek bebek görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği kucağına almak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kucağında erkek bebek görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kucağına bebek vermek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir