AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında bebek almak

Kahve falında kucağında bebek almak

Kahve falında kucağında bebek almak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında kucağında bebek almak gördüyseniz:

  • Zevklerinizde modernden ziyade klasiğe dönüş olabilir.

Kahve falında kendi bebeğini kucağına almak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek kucağına almak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğini kucağına almak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine işaret eder.

Kahve falında kucağında bebek düşürmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kucağında bebek görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Kahve falında kucağında bebek almak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işindeki verimin artacağına alamet eder.

Kahve falında kucağında ölen bebek görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kucağında bebek emzirmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir