Kahve falında birinin koruduğunu görmek

Kahve falında birinin koruduğunu görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, hayallerinin söneceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin koruduğunu gördüyseniz:

  • Fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kardeşini korumak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü korumak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına delalettir.

Kahve falında devlet adamını korumak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında polisin koruduğunu görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin seni koruduğunu görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet eder.

Kahve falında babayı korumak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızı korumak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, her konuda şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında devlet başkanını korumak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top