AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kör olduğunu görmek

Kahve falında birinin kör olduğunu görmek

Kahve falında birinin kör olduğunu görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, mülkiyetinin de artacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, nasiplerini alacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Teklif, öneri veya davetler alabilir, biraz da şaşırabilirsiniz.

Kahve falında kör adama yardım etmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kör bebek görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, çok hayırlı adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör bir kıza yardım etmek derdin ve sıkıntının biteceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gecici kör olmak başkalarının malına göz dikeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Kahve falında yakınının kör olduğunu görmek hayırlı günler yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında oğlunu kör görmek ölümcül hastalıklara işaret, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini kör görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir