AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kolunda yara görmek

Kahve falında birinin kolunda yara görmek

Kahve falında birinin kolunda yara görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kolunda yara gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili hedeflerinizi iyi belirleyerek planlar yapma arzusu içinde olabilirsiniz.

Kahve falında kolda derin yara görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolundan yaralandığını görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kolda yaralar görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kollarında yara görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında kolunda yara çıkmak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kollarını yara görmek dua alacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kolunda yara görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda yara çıktığını görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir