AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin koluna sarılmak

Kahve falında birinin koluna sarılmak

Kahve falında birinin koluna sarılmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin koluna sarılmak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızla ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kolunu sarılı görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında sarı kol saati takmak gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kol saati görmek hedeflerini tutturacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın sarısı kol saati görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna yılan sarılmak göreceği destekten dolayı moral bulacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin koluna sarılmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun yara görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunda kızarıklık görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir