AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna yılan sarılmak

Kahve falında koluna yılan sarılmak

Kahve falında koluna yılan sarılmak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, durgunlaşacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, geçim derdi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna yılan sarılmak gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz alanda yeni şeyler öğrenme fırsatı da bulabilirsiniz.

Kahve falında koluna yılan sarılmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı kol saati takmak hayra ve esenliğe, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına inanılır.

Kahve falında kolunu sarılı görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin koluna sarılmak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında altın sarısı kol saati görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kol saati görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet eder.

Kahve falında kolunda yılan görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında koluna dolanmış yılan görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir