AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kol saati görmek

Kahve falında sarı kol saati görmek

Kahve falında sarı kol saati görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına inanılır.

Kahve falında sarı kol saati gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla gereğinden fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında altın sarısı kol saati görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında sarı kol saati takmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kol saati görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında bayan kol saati görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında kol saati hediye almak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol saati takmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalet eder.

Kahve falında antika kol saati görmek yeni çalışmalar yapılacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna saat taktığını görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir