AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu sarılı görmek

Kahve falında kolunu sarılı görmek

Kahve falında kolunu sarılı görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, çirkin bir iş yapmaya, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu sarılı gördüyseniz:

  • Hayatı yaşamaya öncelik vermeniz stresi azaltmanızı sağlayabilir.

Kahve falında birinin koluna sarılmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kol saati takmak yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın sarısı kol saati görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna yılan sarılmak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet eder.

Kahve falında sarı kol saati görmek güç kaybedeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu sarılı görmek onlar tarafından çok sevileceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kolunu köpek ısırmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin koluna girmek meşakkate düşeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir