AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kızı olduğunu duymak

Kahve falında birinin kızı olduğunu duymak

Kahve falında birinin kızı olduğunu duymak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kızı olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında kızının öldüğünü duymak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kızı olduğunu duymak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, ekmeğinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kızının sesini duymak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının öleceğini duymak işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının olacağını duymak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında ilgi duyduğun kızı görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızını hamile duymak fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının hamile olduğunu duymak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir