AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının öleceğini duymak

Kahve falında kızının öleceğini duymak

Kahve falında kızının öleceğini duymak çok daha mutlu olunacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının öleceğini duymak gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Kahve falında kızının olacağını duymak kişinin evlatlarının artacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında ilgi duyduğun kızı görmek şansının döneceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının öldüğünü duymak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına delalettir.

Kahve falında kızının hamile olduğunu duymak bunu şeref sayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına inanılır.

Kahve falında kızını hamile duymak borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kızının sesini duymak herkesin yardımına koşacağına, çok mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kızı olduğunu duymak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kızının öleceğini duymak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir