AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının olacağını duymak

Kahve falında kızının olacağını duymak

Kahve falında kızının olacağını duymak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının olacağını duymak gördüyseniz:

  • Sizi belli bir yöne çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kızının öldüğünü duymak çok büyük bir işe girileceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının sesini duymak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, borçlarının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kızı olduğunu duymak yaşamındaki engellerin kalkacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının olacağını duymak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ilgi duyduğun kızı görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının hamile olduğunu duymak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Kahve falında kızının öleceğini duymak heveslerin söneceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işarettir.

Kahve falında kızını hamile duymak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir