AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının öldüğünü duymak

Kahve falında kızının öldüğünü duymak

Kahve falında kızının öldüğünü duymak Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, o işi canlandıracağına, sevilen bir dostun geleceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kızının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kızının öldüğünü duymak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına delalet eder.

Kahve falında kızının öleceğini duymak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ilgi duyduğun kızı görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında kızının olacağını duymak büyük bir başarısızlık yaşanacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kızının sesini duymak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kızı olduğunu duymak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine inanılır.

Kahve falında kızının hamile olduğunu duymak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kızını hamile duymak vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir