AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kek yaptığını görmek

Kahve falında birinin kek yaptığını görmek

Kahve falında birinin kek yaptığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kek yaptığını gördüyseniz:

  • Kısaca özetlersek; Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Kahve falında limonlu kek görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında portakallı kek görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında kekler börekler görmek kendisine olan güvenin artacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına delalettir.

Kahve falında birinin kek yaptığını görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kek kalıbı görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak rahat bir hayata sahip olmaya, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kek hamuru görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına yorulur.

Kahve falında muzlu kek görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir