AnaSayfa / Genel / Kahve falında kekler börekler görmek

Kahve falında kekler börekler görmek

Kahve falında kekler börekler görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, zor bir işe girileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kekler börekler gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı maddi, manevi etkileyebilecek kişilerle söz münakaşası yaşamamanızda fayda var.

Kahve falında kek börek görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, ele güne muhtaç olacağına rivayet eder.

Kahve falında kekler börekler görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında börek kek yemek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında börek kek görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine alamet eder.

Kahve falında pasta börek kek görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kek börek yapmak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kek börek yemek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta kek yapmak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, yokluk içine düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir