AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi kefenle görmek

Kahve falında annemi kefenle görmek

Kahve falında annemi kefenle görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, art niyetli kişilere uyacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında annemi kefenle gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya zaman paylaşmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında annesini kefenli görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemi kefenli görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi kefende görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına yorulur.

Kahve falında anneni kefenli görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi kefenli görmek şifa ve moral bulacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesini kefenle görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemi kefenle görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında annesini kefen içinde görmek para kazanmasına da vesile olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir