AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefenini hazırlamak

Kahve falında kefenini hazırlamak

Kahve falında kefenini hazırlamak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kefenini hazırlamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında kefen hazırlamak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefenini hazırlamak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hediye paketi hazırlamak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası hazırlamak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrona yemek hazırlamak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine yemek hazırlamak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hayatını yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında dolma içi hazırlamak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulur.

Kahve falında odun hazırlamak ün ve itibar sahibi olacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir