Kahve falında birinin kedi kestiğini görmek

Kahve falında birinin kedi kestiğini görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kedi kestiğini gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara çekilebilir, karşıt görüşlü kişilerle yüzyüze getirilmeye çalışılabilirsiniz.

Kahve falında kediyi kestiğini görmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kedi kestiğini görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında kedi kestiğini görmek zorlukları teker teker aşacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğan kestiğini görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının et kestiğini görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağını kestiğini görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnağını kestiğini görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun saçını kestirmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top