AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kara çarşaf giydiğini görmek

Kahve falında birinin kara çarşaf giydiğini görmek

Kahve falında birinin kara çarşaf giydiğini görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, canını sıkılacağına, rahatın ve konforun geleceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kara çarşaf giydiğini gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Kahve falında başkasının kara çarşaf giydiğini görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kara çarşaf giydiğini görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara çarşaf giymek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kara çarşaflı bayan görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kara çarşaflı görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında kara çarşaf giymiş kadın görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara çarşafa girmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir