AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara çarşafa girmek

Kahve falında kara çarşafa girmek

Kahve falında kara çarşafa girmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara çarşafa girmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kar edebilmek amaçlı bazı ön plana çıkmamış fikirleriniz olabilir.

Kahve falında kara çarşafa girmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı kadın görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kara çarşaflı erkek görmek duaların kabul olacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara çarşaf görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kara çarşaflı görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kara çarşaf giymiş kadın görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında kara çarşaf giymiş erkek görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir