AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kara çarşaf giydiğini görmek

Kahve falında başkasının kara çarşaf giydiğini görmek

Kahve falında başkasının kara çarşaf giydiğini görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, beğenilen işlere imza atacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kara çarşaf giydiğini gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemelisiniz.

Kahve falında başkasının kara çarşaf giydiğini görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kara çarşaf giymek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kara çarşaf giydiğini görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara çarşafa girmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kara çarşaflı kadın görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı insan görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında kara çarşaf giymiş kadın görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, rakiplerine yenileceğine inanılır.

Kahve falında kara çarşaf giymiş erkek görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir