AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara çarşaf giymek

Kahve falında kara çarşaf giymek

Kahve falında kara çarşaf giymek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kara çarşaf giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki ya da karşınızdaki kişiler sizin bazı şeyleri anladığınızın farkında değiller, bunu yararınıza kullanabilirsiniz.

Kahve falında kara çarşaf giymek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına inanılır.

Kahve falında birinin kara çarşaf giydiğini görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, işlerin yeni kapılar açacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kara çarşaf giydiğini görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kara çarşaf giymiş kadın görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı bayan görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında kara çarşaf giymiş erkek görmek başarılı bir kişi olunacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine işarettir.

Kahve falında kendini kara çarşaflı görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı adam görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir