AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kara çarşaflı görmek

Kahve falında kendini kara çarşaflı görmek

Kahve falında kendini kara çarşaflı görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, durulacağına delalettir.

Kahve falında kendini kara çarşaflı gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Kahve falında kara çarşaflı kadınlar görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işaret eder.

Kahve falında kara çarşaf giymiş birini görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kara çarşafa girmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında kara çarşaflı insan görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara çarşaflı kadın görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, projenin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kara çarşaf giymek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında kara çarşaf görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir