AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kanser olduğunu duymak

Kahve falında birinin kanser olduğunu duymak

Kahve falında birinin kanser olduğunu duymak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, asla harama bulaşmayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kanser olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Baskılar sizi sıkabilir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu duymak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kanser olduğunu duymak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kanser duymak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanser olduğunu duymak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu duymak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kanser olduğunu duymak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akciğer kanser olmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi kanser görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir