AnaSayfa / Genel / Kahve falında akciğer kanser olmak

Kahve falında akciğer kanser olmak

Kahve falında akciğer kanser olmak ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında akciğer kanser olmak gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için dil dökmenin veya zaman harcamanın manası olmayabilir.

Kahve falında akciğer kanseri olduğunu öğrenmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına inanılır.

Kahve falında akciğer kanser olmak aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına inanılır.

Kahve falında akciğer kanseri olmak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin akciğer kanseri olduğunu görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek heveslerinin de azalacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akciğer görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akciğer ameliyatı olmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına tabir olunur.

Kahve falında akciğer ameliyatı olduğunu görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir