AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanser olduğunu duymak

Kahve falında kanser olduğunu duymak

Kahve falında kanser olduğunu duymak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanser olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Kısa, pek önemli olmayan birliktelikler veya grup gezileri yapabilirsiniz.

Kahve falında kanser olduğunu duymak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kanser olduğunu duymak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu duymak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu duymak esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kanser olduğunu duymak kindar olacağına, istediği evde oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanser duymak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında mide kanseri olduğunu görmek hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında annemin kanser olduğunu görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir