AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu duymak

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu duymak

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu duymak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu duymak gördüyseniz:

  • harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış bir şeydir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu duymak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kanser olduğunu duymak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kanser olduğunu duymak hayatının belli bir rutine oturacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu duymak önünün açılacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanser duymak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kanser olduğunu duymak uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, namının yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir kişinin kanser olduğunu görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir