AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin kanser olduğunu duymak

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu duymak

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu duymak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu duymak gördüyseniz:

  • İçgüdülerinizin sesini dinleyin.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu duymak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, işinde başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında başka bir kişinin kanser olduğunu görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu öğrenmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu duymak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kanser olduğunu duymak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanser olduğunu duymak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kanser duymak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir