AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kanını akıtmak

Kahve falında birinin kanını akıtmak

Kahve falında birinin kanını akıtmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında birinin kanını akıtmak gördüyseniz:

  • Yakınınız olan yaşlı bir bayan yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında birinin kanını akıtmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yılan öldürüp kanını akıtmak makamının sürekli yükseleceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işaret eder.

Kahve falında balkon akıtmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında hortumla su akıtmak faturaların biriktikçe birikeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına inanılır.

Kahve falında idrar akıtmak rakipsiz hale geleceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında zehir akıtmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında cerahat akıtmak karamsar ve umutsuz olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulur.

Kahve falında irin akıtmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir