AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kalbini kırmak

Kahve falında birinin kalbini kırmak

Kahve falında birinin kalbini kırmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kalbini kırmak gördüyseniz:

  • Pek çok kimse sizinle ilgilenmeye başlayabilir.

Kahve falında birinin kalbini kırmak sıkıntılarının biteceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine alamet eder.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, hanesine güneş doğacağına işarettir.

Kahve falında kendi kalbini elinde görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kalbini dışarda görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk kalbi görmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbi kanamak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında kalbinin çarptığını görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbinden ameliyat olduğunu görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir