AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinin çarptığını görmek

Kahve falında kalbinin çarptığını görmek

Kahve falında kalbinin çarptığını görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, zarar etmeyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına inanılır.

Kahve falında kalbinin çarptığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi olmanız veya kısa bir yolculuk sonucunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında kalbinin çarptığını görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında tramvay çarptığını görmek bolluk ve bereket göreceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet eder.

Kahve falında başka birine araba çarptığını görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında siyah çar giymek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında kendini araba çarparken görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine çarptığını görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çarşi gezmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret eder.

Kahve falında bir çocuğa araba çarptığını görmek maddi kayıpların olacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir